Αρχική Ειδήσεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΑ

947
0
Ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, η Διοικητική Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου,αλλά και σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη και τη συμπαράστασή τουςστις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν ζωές και περιουσίες από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Το ΕΒΕΑ, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο, αρωγός στους συνανθρώπους μας, και λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που προέκυψαν στις περιοχές που επλήγησαν από τις φωτιές, προέβη στην παραγγελία 200 φωτιστικών δρόμων για κολώνες ΔΕΗ καθώς και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία απεστάλησαν σήμερα κατόπιν συνεννόησης με τη Δημοτική Αρχή στο Δήμο Ραφήνας.

Ταυτόχρονα, το ΕΒΕΑ, εντός των επόμενων ημερών θα διανείμει βοήθημα ύψους 2.000 ευρώ στις επιχειρήσεις οι οποίες υπέστησαν ζημιές στις πυρόπληκτες περιοχές. Οι επιχειρήσεις αυτές καλούνται να επικοινωνήσουν την Τετάρτη 1η Αυγούστου και την Πέμπτη 2 Αυγούστου, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο τηλ. 210-36.22.158 στο ΕΒΕΑ (υπεύθυνη κα. Παπαδιαμαντοπούλου) προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες και να ταυτοποιηθούν μέσω ΓΕΜΗ για να λάβουν την έκτακτη βοήθεια που προσφέρει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

 

Το βοήθημα αυτό θα διατεθεί από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το ΕΒΕΑ στον λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Εθνική Τράπεζα (Αριθμός Λογαριασμού: Νο 040/015702-35 με επωνυμία «ΕΒΕΑ-ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ» & με ΙΒΑΝ «GR2801100400000004001570235») και στον οποίον παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν να συνεχίσουν να καταθέτουν χρήματα τα οποία και αυτά θα διατεθούν στις πυρόπληκτες επιχειρήσεις της περιοχής.