Αρχική Δελτία τύπου Ευχαριστήρια Επιστολή της Επιτροπής Πληγέντων στον Πρωθυπουργό κ....

Ευχαριστήρια Επιστολή της Επιτροπής Πληγέντων στον Πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη, στον Υπουργό κ. Μ. Βορίδη, στον Βουλευτή κ. Γ. Βλάχο, στον Περιφερειάρχη κ. Γ. Πατούλη, στον Δήμαρχο κ. Ε. Μπουρνού και στην Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNESCO κα Μ. Βαρδινογιάννη

1652
0

Η Επιτροπή Πληγέντων περιοχής Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας θα ήθελε να εκφράσει ολόθερμες ευχαριστίες στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος παρέστη στο Ετήσιο Μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των μαρτυρικώς τελειωθέντων συμπολιτών μας στην τραγική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 τιμώντας την μνήμη τους και προσευχόμενος με τους κατοίκους για την ανάπαυση των ψυχών τους. Η παρουσία του ήταν μεγάλη τιμή τόσο για τους συγγενείς των θυμάτων όσο και για τους κατοίκους και ελπίδα, η υπόσχεσή του, ότι το κράτος θα σταθεί αρωγός μας.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μ. Βορίδη, τον Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής κ.  Γ.  Βλάχο, τον Περιφερειάρχη Αττικής κ.  Γ.  Πατούλη, τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ε. Μπουρνού καθώς επίσης την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO κα Μ. Βαρδινογιάννη και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους αυτήν την έντονα φορτισμένη ημέρα για την περιοχή μας.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε η 23η Ιουλίου 2019 εκτός από ημέρα μνήμης να αποτελέσει την απαρχή για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας και για την επάνοδο της πολυπόθητης κανονικότητας στους κατοίκους.