Αρχική Δελτία τύπου Ευχαριστήρια Επιστολή της Επιτροπής Πληγέντων προς την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ

Ευχαριστήρια Επιστολή της Επιτροπής Πληγέντων προς την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ

1773
0

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ» ΡΑΦΗΝΑΣ

Ποσειδώνος & Θωμά Νικολάου Ραφήνα-Πικέρμι, ΤΚ19009

Τηλ.6941480208 e-mail: info@kokkinolimanaki.gr

Ραφήνα 23.5.2019

Προς: Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ

Θέμα: Ευχαριστήρια Επιστολή

Αγαπητοί μας φίλοι,

Η Επιτροπή Πληγέντων και οι κάτοικοι της Περιοχής Κόκκινο Λιμανάκι του Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους για την ανεκτίμητης αξίας εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων και στελεχών της εταιρίας σας στη δράση αποκατάστασης παραλίας της περιοχής μας.

Ειδικότερα, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αντικατάσταση των κουπαστών, την ανανέωση των χρωματισμών της εισόδου και του παρατηρητηρίου και τη συλλογή τεράστιας ποσότητας από φύκια, καμένα κλαδιά και σκουπίδια.

Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 η παραλία «Κόκκινο Λιμανάκι» άλλαξε όψη γεγονός που γέμισε με αισιοδοξία τους κατοίκους. Οι 75 εθελοντές εργαζόμενοι στην εταιρία Ευρωπαϊκή Πίστη δούλεψαν σκληρά δίπλα στους κατοίκους για την αποκατάστασή της και την παράδοσή της στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Η ανανέωση της παραλίας ολοκληρώθηκε με τη φύτευση δενδρυλλίων κατά μήκος της και θάμνων στην είσοδό της.

Την αποκατάσταση της παραλίας συμπλήρωσε μια μεγάλη γιορτή στον προαύλιο χώρο του Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου όπου στελέχη της εταιρίας διένειμαν στους κατοίκους δενδρύλλια τα οποία ήδη κοσμούν τις αυλές τους.

Η ευγενική χορηγία της εταιρίας σας αποτελεί για τους κατοίκους ανάσα και «συντροφιά» στο αγώνα που δίνουν για την αναγέννηση της περιοχής μας.

Για μια ακόμα φορά σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να συνεχίσετε το έργο σας και να στέκεστε αρωγοί στους κατοίκους της πληγείσας περιοχής, ως μέλη πλέον της μεγάλης μας οικογένειας.

Σας ευχαριστούμε

Επιτροπή Πληγέντων Περιοχής «Κόκκινο Λιμανάκι»